Навіси та козирки з чорного металу

Серед розмаїття металевих конструкцій, які ми виготовляємо та монтуємо на будівельних майданчиках, левову частку займають навіси та козирки. Серед них можна виділити найбільш розповсюджені металоконструкції, такі як: навіси (для автомобілів, паркінгу, терас, вхідних груп, спусків у підвал та інші), козирки, накривки приямків та багато інших.

Зазвичай конструкції навісів та козирків, бувають трьох видів: радіусні, двоскатні та одноактні. Несуча частина цих конструкцій виготовляється у вигляді ферм, це надає їм жорсткості та надійності. Не габаритні конструкції зварюються на виробництві та монтуються на об'єкті у готовому вигляді, якщо металоконструкція має об'ємний розмір, то тоді її частини виготовляються на виробництві, а потім збираються на будівельному майданчику за допомогою зварювання або болтового кріплення. Фіксація металевих конструкцій навісів чи козирків відбувається двома способами, конструкція кріпиться до фасаду будівлі за допомогою анкерів або опирається на колони (стовпчики), які фіксуються до підлоги за допомогою бетонування чи анкерного кріплення.

Висмут настолько сильно отталкивается от магнитов, что левитирует. Но как?
Навіси та козирки з чорного металу

Як і всі металеві конструкції з чорного металу, їх треба обов'язково обробити від залишків іржі. Це робиться в залежності від стану металопрокату і обробляється рідиною для видалення іржі або механічним способом за допомогою шліфувальних приладів. При дуже поганому стані металу, приходиться звертатися до послуг піскострумної обробки. Для збільшення строків експлуатації металевих конструкцій, їх обробляють методом гарячого цинкування.

Навіси та козирки з чорного металу

Навіси та козирки з чорного металу

Фарбування металевих конструкцій навісів чи козирків відбувається за допомогою покриття їх двома шарами ґрунту ГФ-021 та двома шарами фарби ПФ-115 або метод порошкового фарбування. Все залежить від умов технічної документації чи бажання Замовника. Для покрівлі навісів чи козирків в нинішній час існує безліч матеріалів. Найбільш розповсюджені з них, це монолітний полікарбонат, стільниковий полікарбонат, бітумна черепиця, металочерепиця, профільний лист. Всі вони зарекомендували себе, як якісні і надійні матеріали, та їх вибір залежить лише від бюджету проекту.

Навіси та козирки з чорного металу

Навіси та козирки з чорного металу

Навіси та козирки з чорного металу