Навіси та козирки зі скла

В цій галузі виробництва є безліч конфігурацій каркасів навісів, вони можуть бути, як на консолях, так і просто на колонах. Покрівля може бути прямою, арочною або навіть каскадом. Застосовуватися навіси зі скла можуть, як звичайні навіси для автомобілів у приватних будинках, а також паркомісць, вхідних групах, терас та багато інших.

Висмут настолько сильно отталкивается от магнитов, что левитирует. Но как?

Металеві конструкції каркасів можуть виготовлятися, як з чорного металу так і з нержавіючої сталі. Для виготовлення каркасів беруть зазвичай профільну трубу, а також круглу трубу, швелер, куток, балку та листовий метал. В покритті зазвичай застосовують гартоване скло триплекс. Фіксація скла в більшості випадків здійснюється за допомогою точкового кріплення, яке виконується в різноманітних конфігураціях та за допомогою різноманітних матеріалів.

Навіси та козирки зі скла Навіси та козирки зі скла

Козирки зі скла у більшості має конфігурацію кріплення на вантах, з каркасом або без нього, в залежності від форми та розмірів, а також на консолях. Зазвичай, це є прямі форми, металевий каркас, яких виготовляється з чорного металу або нержавіючої сталі. В покритті застосовується скло гартований триплікс, чи просто гартоване. Зустріти козирки зі скла можна на вході в будинки сучасних ЖК, бізнес центрів, офісних будівлях, промислових споруд, комерційної нерухомості та інших.

Не габаритні конструкції зварюються на виробництві та монтуються на об'єкті у готовому вигляді, якщо металоконструкція має об'ємний розмір, то тоді її частини виготовляються на виробництві, а потім збираються на будівельному майданчику за допомогою зварювання або болтового кріплення. Фіксація металевих конструкцій навісів чи козирків відбувається двома способами, конструкція кріпиться до фасаду будівлі за допомогою анкерів або опирається на колони (стовпчики), які фіксуються до підлоги за допомогою бетонування чи анкерного кріплення.

Навіси та козирки зі скла Навіси та козирки зі скла

Якщо металевий каркас навісів виготовляється з чорного металу, то їх треба обов'язково обробити від залишків іржі. Це робиться в залежності від стану металопрокату і обробляється рідиною для видалення іржі або механічним способом за допомогою шліфувальних приладів. При дуже поганому стані металу, приходиться звертатися до послуг піскострумної обробки. Для збільшення строків експлуатації металевих конструкцій, їх обробляють методом гарячого цинкування.

Фарбування металевих конструкцій навісів чи козирків з чорного металу, відбувається за допомогою покриття їх двома шарами ґрунту ГФ-021 та двома шарами фарби ПФ-115 або метод порошкового фарбування.

Навіси та козирки зі скла Навіси та козирки зі скла

Якщо металеві каркаси виготовляються з нержавіючої сталі, то щоб досягти бездоганного зовнішнього вигляду та охайного з'єднання елементів, зварювання відбувається за допомогою напівавтоматичного зварювання з утворенням електричної дуги з захистом зони зварювання (наплавлення нержавіючого дроту) інертним газом (аргон). Якщо конструкція габаритна і має елементи з товстого металу, то з нержавіючого дроту, переходять на електрод для нержавіючої сталі.

В обробці зварювальних швів, застосовують механічне шліфування, до рівня металу, що з’єднується між собою. У випадках, коли виріб має поліровану поверхню, то після шліфування йде полірування з додаванням пасти для полірування нержавіючого металу (гої).